PRIPREMA OBJEKTA – Naseljavanje jednodnevnih pilića
Piliće u svakom proizvodnom ciklusu treba naseljavati u detaljno oprane i dezinfikovane objekte, „odmorene“ i pravilno pripremljene, što podrazumeva čitav niz postupaka koje treba izvesti između dva turnusa.
VišePRIPREMA OBJEKTA – Transport pilića
Piliće u svakom proizvodnom ciklusu treba naseljavati u detaljno oprane i dezinfikovane objekte, „odmorene“ i pravilno pripremljene, što podrazumeva čitav niz postupaka koje treba izvesti između dva turnusa.
VišePRIPREMA OBJEKTA – Osvetljenje
Piliće u svakom proizvodnom ciklusu treba naseljavati u detaljno oprane i dezinfikovane objekte, „odmorene“ i pravilno pripremljene, što podrazumeva čitav niz postupaka koje treba izvesti između dva turnusa.
VišePRIPREMA OBJEKTA – Priprema hrane i vode
Piliće u svakom proizvodnom ciklusu treba naseljavati u detaljno oprane i dezinfikovane objekte, „odmorene“ i pravilno pripremljene, što podrazumeva čitav niz postupaka koje treba izvesti između dva turnusa.
VišeDokumentacija HUBBARD brojleri
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ut sem in odio lobortis condimentum vitae id libero.
VišePRIPREMA OBJEKTA – Zagrevanje objekta
Piliće u svakom proizvodnom ciklusu treba naseljavati u detaljno oprane i dezinfikovane objekte, „odmorene“ i pravilno pripremljene, što podrazumeva čitav niz postupaka koje treba izvesti između dva turnusa.
VišeTržišni trendovi u zemlji i svetu
Proizvodnja i potrošnja mesa živine u svetu raste zbog svojih nutritivnih svojstava i konkurentne cene.
VišeProizvodnja jednodnevnih pilića
Proizvodnju jednodnevnih tovnih pilića smo počeli još 1996.godine sa inkubatorima ručne izrade i nekim starijim mašinama. Inkubatori su bili smešteni u prostorijama površine 50 m2. Inkubacija priplodnih jaja je veoma složen proces u kome je potrebno praćenje niza parametara: temperatura, vlažnost vazduha, okretanje jaja i ventilacija. Za opstanak na tržištu neophodno je proizvoditi piliće vrhunskog kvaliteta dobijene u kvalitetnim inkubatorima.
VišeEksploatacija roditeljskog jata
U objektima za eksploataciju roditeljskog jata živina se drži od svoje 20. nedelje pa do završetka procesa eksploatacije u njihovoj 70toj nedelji starosti. Tada se prodaje klaničarima kao veoma traženo i kvalitetno meso.U objektima za eksploataciju roditeljskog jata živina se drži od svoje 20. nedelje pa do završetka procesa eksploatacije u njihovoj 70toj nedelji starosti. Tada se prodaje klaničarima kao veoma traženo i kvalitetno meso.
VišeTov brojlera
U objektima za eksploataciju roditeljskog jata živina se drži od svoje 20. nedelje pa do završetka procesa eksploatacije u njihovoj 70toj nedelji starosti. Tada se prodaje klaničarima kao veoma traženo i kvalitetno meso.U objektima za eksploataciju roditeljskog jata živina se drži od svoje 20. nedelje pa do završetka procesa eksploatacije u njihovoj 70toj nedelji starosti. Tada se prodaje klaničarima kao veoma traženo i kvalitetno meso.
Više