Services

PRIPREMA OBJEKTA – Naseljavanje jednodnevnih pilića

Piliće u svakom proizvodnom ciklusu treba naseljavati u detaljno oprane i dezinfikovane objekte, „odmorene“ i pravilno pripremljene, što podrazumeva čitav niz postupaka koje treba izvesti između dva turnusa.

Više

PRIPREMA OBJEKTA – Transport pilića

Piliće u svakom proizvodnom ciklusu treba naseljavati u detaljno oprane i dezinfikovane objekte, „odmorene“ i pravilno pripremljene, što podrazumeva čitav niz postupaka koje treba izvesti između dva turnusa.

Više

PRIPREMA OBJEKTA – Osvetljenje

Piliće u svakom proizvodnom ciklusu treba naseljavati u detaljno oprane i dezinfikovane objekte, „odmorene“ i pravilno pripremljene, što podrazumeva čitav niz postupaka koje treba izvesti između dva turnusa.

Više

PRIPREMA OBJEKTA – Priprema hrane i vode

Piliće u svakom proizvodnom ciklusu treba naseljavati u detaljno oprane i dezinfikovane objekte, „odmorene“ i pravilno pripremljene, što podrazumeva čitav niz postupaka koje treba izvesti između dva turnusa.

Više

Dokumentacija HUBBARD brojleri

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ut sem in odio lobortis condimentum vitae id libero.

Više

PRIPREMA OBJEKTA – Zagrevanje objekta

Piliće u svakom proizvodnom ciklusu treba naseljavati u detaljno oprane i dezinfikovane objekte, „odmorene“ i pravilno pripremljene, što podrazumeva čitav niz postupaka koje treba izvesti između dva turnusa.

Više

Tržišni trendovi u zemlji i svetu

Proizvodnja i potrošnja mesa živine u svetu raste zbog svojih nutritivnih svojstava i konkurentne cene.

Više

Proizvodnja jednodnevnih pilića

Proizvodnju jednodnevnih tovnih pilića smo počeli još 1996.godine sa inkubatorima ručne izrade i nekim starijim mašinama. Inkubatori su bili smešteni u prostorijama površine 50 m2. Inkubacija priplodnih jaja je veoma složen proces u kome je potrebno praćenje niza parametara: temperatura, vlažnost vazduha, okretanje jaja i ventilacija. Za opstanak na tržištu neophodno je proizvoditi piliće vrhunskog kvaliteta dobijene u kvalitetnim inkubatorima.

Više

Eksploatacija roditeljskog jata

U objektima za eksploataciju roditeljskog jata živina se drži od svoje 20. nedelje pa do završetka procesa eksploatacije u njihovoj 70toj nedelji starosti. Tada se prodaje klaničarima kao veoma traženo i kvalitetno meso.U objektima za eksploataciju roditeljskog jata živina se drži od svoje 20. nedelje pa do završetka procesa eksploatacije u njihovoj 70toj nedelji starosti. Tada se prodaje klaničarima kao veoma traženo i kvalitetno meso.

Više

Tov brojlera

U objektima za eksploataciju roditeljskog jata živina se drži od svoje 20. nedelje pa do završetka procesa eksploatacije u njihovoj 70toj nedelji starosti. Tada se prodaje klaničarima kao veoma traženo i kvalitetno meso.U objektima za eksploataciju roditeljskog jata živina se drži od svoje 20. nedelje pa do završetka procesa eksploatacije u njihovoj 70toj nedelji starosti. Tada se prodaje klaničarima kao veoma traženo i kvalitetno meso.

Više