Naša proizvodnja počinje uvozom jednodnevnih roditeljskih pilića iz nekog od svetskih dedovskih centara. U Evropskoj uniji se ti centri nalaze u Francuskoj, Italiji, Poljskoj i Mađarskoj. Trasport se vrši specijalizovanim vozilima sa strogo kontrolisanim uslovima.

Ključ uspešne proizvodnje je dobar odgoj roditeljskog jata i u tom period se moraju ispoštovati svi strogi tehnološki kriterijumi. Jedan od prvih uslova je smeštaj jednodnevnih pilića u dobro pripremljen objekat. Pod time se podrazumeva pedantno očišćen, dezinfikovan i ugrejan objekat u kome se nalaze odgovarajuća hrana i voda za piće.

Odgoj roditeljskog jata vršimo na farmi u Azanji gde se nalazi 5 objekata ukupne površine 4000 m2. U ovim objektima roditeljsko jato se drži do svoje 20te nedelje kada se prebacuje u objekte za eksploataciju. Za vreme odgoja živina je pod stalnim veterinarskim nadzorom koji vrši Veterinarski specijalistički insinstitute Požarevca.

 

Odgoj roditeljskog jata vršimo u sopstvenom objektu koji je izgrađen 2012.godine i koji ispunjava sve tehnološke normative.

Zgrada poseduje sistem grejanja, hlađenja i ventilacije na bio masu tako da su troškovi grejanja svedeni na minimum.

U našim objektima je postavljena najsavremenija oprema za živinarstvo a proizvođači su :